Heti jóskártyák

2017. június 13. 13:46 - JÓStudio

Az e heti /17.jún.12-17-g / húzott jóskártyák sorrendben..:

Találkozás. Utazás. Nappali szoba..

 

06_13.jpg

 

Mozgalmas hét ez, látogatások új ismeretségek várhatóak, olyan emberekkel kerülhetünk közelebbi kapcsolatba akivel mondanivalónk!! van egymásnak. ...Csapatmunkára, munkahelyi kapcsolatok továbbépítésére kedvező idő ez. Kaland sem kizárt, ne mélyedjünk el ebben az érzelemben...mivel az utazás követi a lapot, ezért lehet hogy utazással összefüggő a szerelem ami nem biztos hogy állandó kapcsolatot hozhat. Külföldi ügyek, sok helyváltoztatás igazi nyári különlegességek várhatók, minél lazábbak vagyunk annál jobban élvezhetjük ezt az időt. Költözködést sok helyváltoztatást ígér ez a hét...

Ha régóta halogatjuk most érdemes lakberendezési tárgyakat vásárolni, régiség piacot felkeresni igazi kincseket találhatunk.
A magánélet hete lesz ez, igazi nyári élményeket hozva.
Mindenkinek szép hetet kívánok szeretettel.
JÓStudio.
Mayer Gabi.
http://josol.hu/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josol-joslas.blog.hu/api/trackback/id/tr9212590025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó Kára 2017.06.22. 12:26:25

Koszonom a figyelmesztetes meghalgatom a tanacsot
Heti jóskártyák
süti beállítások módosítása