Heti jóskártyák

2017. június 26. 21:16 - JÓStudio

Az e hétre /17.jún.26-30.-g / húzott jóskártyák

Sorrendben:
Gazdag kisasszony, Fő személy/udvarló, fiatalabb ffi/ Utazás.

jos_06_26.jpg
Nem tudom jól látható-e, de az első lapon balra egy Buddha szobor van.. Ez azt jelzi hogy bölcsességgel felismerhetjük azt, amivel rendelkezünk és ami boldoggá is tehet minket akkor, ha ezt elfogadjuk..

Jó reményeket jelez a lap, főként nőknek, mivel a következő kártya egy kellemes fiatal férfit jelöl, aki ezeket a reményeket be is váltja.....Partnerkapcsolatokban ez egy kellemes idő lesz, pár nélkül élőknek egy szerencsés találkozás sem lehetetlen most. Lendületet jeleznek a lapok, jó értelemben a dolgok elindulhatnak pozitív irányban. ...
Az utolsó Utazás lap ígéri, szerencse kíséri az utazókat, helyváltoztatásra költözésre jó hatások várhatók.. nem lehetetlen új szerelem egy eddig ismeretlennel,,,,,... esetleg új szomszéddal???

Mindenkinek csodás nyári hetet kívánok szeretettel.

HA bizonytalan vagy párodban, szerelmedben ne tépelődj gyere el és megtudod amire kíváncsi vagy...
JÓStudio.
Mayer Gabi.
http://josol.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://josol-joslas.blog.hu/api/trackback/id/tr7012622437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Heti jóskártyák
süti beállítások módosítása