Heti jóskártyák

2017. május 31. 08:22 - JÓStudio

Az e hétre /17.máj.29-jún 2-g/ húzott jóskártyák

joskartya.jpg

Sorrendben:
Beteljesült szerelem, Szerencse, Kellemes levél.

Szerelemre, új kialakítására, régi felújítására utal a kártya és ezzel kapcsolatos sikerre, szerencsére. Ez a hét a szerelemben jót hoz... még akkor is! ha egy kis titok lengi körül a dolgot.. Lehet, hogy egy régebbi kapcsolat kap új esélyt most, vagy egy régi kedves jelenik meg újból az életünkben. De új szerelmi kapcsolatok is szövődnek a héten, ha van lehetőség ismerkedni ki kell használni, lehet hogy életünk nagy szerelme lesz belőle..

reaz4hk51fvo8.gif

Pénzügyekre szintén jó hatás ez, stabilizálni lehet, esetleg új eredeti ötletek által az anyagiakat. Ebbe talán még egy kis óvatos spekuláció is belefér. Vizsgákra jó idő ez főként, ha művészettel kapcsolatos. Jó hír közeleghet, ami érzelmileg felemel, használjuk ki ezt a nyár első napjaiban.. Mindenkinek szép hetet kívánok, szeretettel.
JÓStudio.
Mayer Gabi.
http://josol.hu/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josol-joslas.blog.hu/api/trackback/id/tr1112553979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Heti jóskártyák
süti beállítások módosítása