Heti jóskártyák

2017. május 09. 01:36 - JÓStudio

Mayer Gaby jósnő bemutatkozás

Bizonyosság a bizonytalanság helyett. Jóslás

Mayer Gabi vagyok. 25 éves gyakorlattal, tapasztalatommal várok mindenkit, aki szeretné megtudni mi várható szerelem, pénz, szerencse, karrier, egészség terén. Asztrológiai kiváló minősítésű oklevelemet a Bakai Ervin Asztrológiai Intézetben szereztem 4 éves tanulással.

Magyar és tarot kártyavetéssel, illetve horoszkóp számítással, elemzéssel, szellem és energiagyógyászattal, lelki tanácsadással foglalkozom. Nem csak lelki, de testi problémáit, ízületi fájdalmait is képes vagyok kezelni, akár már egy alkalmas kezeléssel, évek óta tartó fájdalom eseténél is. Számtalan hozzám fordulónak tudtam már segíteni. Rengeteg pozitív visszajelzések erősítenek utamon. Őszintén elfogadott, megértett, folyamatosan mai napig fejlesztett tudásomat, a segítség szolgálatába állítottam. Amennyiben gyötrelmek és kételyek kísérik, ha szeretne tisztábban látni, érezni, tudni és elfogadni, akár gyógyulni, keressen bizalommal.

kartya2.jpg

Személyes találkozás nélkül nem lehet hitelesen jósolni kártyából. Ilyenkor a jelenlét nagyon fontos, impulzust ad a kártyák jelentéséhez, kiegészíti azt. Egyszerre 4 különböző kártyából jósolok, mindezt azért, hogy kiszűrjem a nem hiteles információkat. Mindent meg tudhatunk, a kártya szeret segíteni csak jól kell használni, kezelni.... Tehát mások érzelmeire, terveire is rákérdezhetünk, a választ megkapjuk. Nagyon fontos tudni mi miért történik velünk, mert ez a megoldáshoz is vezethet minket. Munkával, szerelemmel, pénzzel, egészséggel kapcsolatos kérdésekre válaszolok időpont meghatározással mindenkinek, aki ellátogat hozzám..

reaz4hk51fvo8.gif

A horoszkóp készítéséhez pontos születési idő és hely  kell . Ez nagyon fontos, mert használható, hiteles jövőt mutató horoszkóp csak így készíthető.. A Baktay Ervin iskolában végeztem, okleveles asztrológus vagyok immár több mint húsz éve.. A személyes horoszkópunk elárulja, hol tartunk létezésünkben, milyen utat jártunk be eddig, és mit vállaltunk ebben az életünkben. Milyen lehetőségeink vannak az élet összes területén. Ennek tudatában könnyebbé válik saját magunk megismerése, és döntéseinket is segíti ez a tudás. Sok kérdésre van válasz, miért találkoztunk valakivel, miért nem szeret, miért ilyen vagy olyan a pénzügyi helyzetünk, hogy alakul a következő évünk, Illik e hozzánk valaki, szeretni fog-e? stb. Mindenki választ  kap kérdéseire, ha hozzám ellátogat.

o6onv6ihm5zws.gif

Energiagyógyászat:

Az univerzumban minden energiából áll. Az energia gyógyászatban a gyógyító energia átadásával a finom anyagi síkon javítja ki azokat az elváltozásokat amik betegséget okoznak..Kercselics Imre  szellemgyógyász,energia gyógyító volt a mesterem, 10 éve használom ezt a tudást emberek gyógyítására. Az eredmény sok esetben szinte azonnal érezhető.. Ez a jövő gyógymódja. Mindenkinek ajánlom aki fájdalom nélkül akar gyógyulni és tartósan.

onulwkzy3fvw.gif

 

Honlapomon és facebook oldalamon rendszeresen új információkat láthattok kártyavetésről és asztrológiáról is.

Minőségi jóslást ilyen olcsón mint nálam sehol nem talál.

Mayer Gabi/JÓStudio
0670 249 28 91

http://josol.hu/

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://josol-joslas.blog.hu/api/trackback/id/tr212491621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Heti jóskártyák
süti beállítások módosítása