Heti jóskártyák

2017. augusztus 21. 21:05 - JÓStudio

Augusztus 17-21 újhold

MA 17. aug. 21.-n Újhold van az égen ilyenkor lehet vágyaink elérése céljából ... egy kis varázslatot létrehozni gyertyával.

ujhold.jpg
Aki a szerelemben akar javulást pirosat, aki szeretettel összefüggően szeretne az rózsaszínt, aki pénzügyekkel kapcsolatosan az zöldet, és aki egészségét szeretné erősíteni vagy gyógyulást az fehér gyertyát égessen ma este. Fontos hogy hittel égessük gyertyánkat akkor a siker nem marad el. Szép estét kívánok nagy sikerekkel mindenkinek.
JÓStudio.
Mayer Gabi.
http://josol.hu/

Szólj hozzá!
2017. július 26. 00:45 - JÓStudio

A heti /17. július .24-28-g / jóskártyák

Sorrendben:

Találkozás, Változás, Nappali szoba.

jos_kartya_07_26.jpg

Nagyon izgalmas, mozgalmas hetet ígérnek a kártyák. Látogatások, hírek, rengeteg információ... ez az amire számíthatunk...Most az adás és elfogadás ideje jött el...megemelhetjük energiaszintünket is a másik megértésével, az empátia megnövelésével.

Üzleti életben siker, főként rugalmasság által valószínű....A csapatmunka most előnyt élvez, jó kommunikációval javíthatjuk esélyeinket munkahelyünkön...Sok új szerelmi ismeretség várható, .kiváltképp ha nem ragaszkodunk eddigi elvárásainkhoz. Szinte minden mozgásba jöhet most, újat hozva ha csak nem akadályozzuk,. ezt ígéri a Változás jóskártya.

Ne hanyagoljuk el otthonunkat, sem felújításra, változtatásra, költözésre jó időpont ez.
Mindenkinek szép hetet kívánok szeretettel.

JÓStudio.
Mayer Gabi.
http://josol.hu/

Szólj hozzá!
2017. június 26. 21:16 - JÓStudio

Az e hétre /17.jún.26-30.-g / húzott jóskártyák

Sorrendben:
Gazdag kisasszony, Fő személy/udvarló, fiatalabb ffi/ Utazás.

jos_06_26.jpg
Nem tudom jól látható-e, de az első lapon balra egy Buddha szobor van.. Ez azt jelzi hogy bölcsességgel felismerhetjük azt, amivel rendelkezünk és ami boldoggá is tehet minket akkor, ha ezt elfogadjuk..

Jó reményeket jelez a lap, főként nőknek, mivel a következő kártya egy kellemes fiatal férfit jelöl, aki ezeket a reményeket be is váltja.....Partnerkapcsolatokban ez egy kellemes idő lesz, pár nélkül élőknek egy szerencsés találkozás sem lehetetlen most. Lendületet jeleznek a lapok, jó értelemben a dolgok elindulhatnak pozitív irányban. ...
Az utolsó Utazás lap ígéri, szerencse kíséri az utazókat, helyváltoztatásra költözésre jó hatások várhatók.. nem lehetetlen új szerelem egy eddig ismeretlennel,,,,,... esetleg új szomszéddal???

Mindenkinek csodás nyári hetet kívánok szeretettel.

HA bizonytalan vagy párodban, szerelmedben ne tépelődj gyere el és megtudod amire kíváncsi vagy...
JÓStudio.
Mayer Gabi.
http://josol.hu/

Szólj hozzá!
2017. június 22. 12:32 - JÓStudio

A heti /17.jún.19-23-g/ jóskártyák

Sorrendben:
Várakozás, Beteljesült szerelem, Változás..

jos_kartya_06_22.jpg
Valahogy úgy van, hogy ez a hét bármit hozhat és mégse...


Az első kártya azt üzeni bár számot vethetünk kívánságainkkal, vágyainkkal a beteljesülésért szinte alig tehetünk, jobb ha bizakodók és türelmesek vagyunk, és a felsőbb hatalmakra bízzuk magunkat....Mindez főként érzelmi, szerelmi téren értendő, mivel a következő lap a szerelem lapja. Az az esernyő a képen nem csak a naptól védhet, hanem pár csepp esőtől, esetleg könny csepptől...

Mindettől megóvhatjuk magunkat ha tudjuk, a változás megtörténhet, nem mi irányítjuk csak úgy létrejön.. Persze ha okosan sáfárkodtunk létrejöhet egy gyenge győzelem a szerelemben de nem remélhetjük, hogy tartós eredményt hoz...Lakhellyel kapcsolatos változás lehetséges, ami kedvezőbb lehetőséget ígér. A pénzügyekre jobban odafigyelni, nagyobb tétel vásárlására nem a legjobb idő ez. Csak úgy élvezzük most a nyarat.. a döntések ideje nem jött el.. mármint ha rajtunk múlik.....

Mindenkinek szép hete kívánok s szeretettel.
JÓStudio.
Mayer Gabi.
http://josol.hu/

Szólj hozzá!
2017. június 13. 13:46 - JÓStudio

Az e heti /17.jún.12-17-g / húzott jóskártyák sorrendben..:

Találkozás. Utazás. Nappali szoba..

 

06_13.jpg

 

Mozgalmas hét ez, látogatások új ismeretségek várhatóak, olyan emberekkel kerülhetünk közelebbi kapcsolatba akivel mondanivalónk!! van egymásnak. ...Csapatmunkára, munkahelyi kapcsolatok továbbépítésére kedvező idő ez. Kaland sem kizárt, ne mélyedjünk el ebben az érzelemben...mivel az utazás követi a lapot, ezért lehet hogy utazással összefüggő a szerelem ami nem biztos hogy állandó kapcsolatot hozhat. Külföldi ügyek, sok helyváltoztatás igazi nyári különlegességek várhatók, minél lazábbak vagyunk annál jobban élvezhetjük ezt az időt. Költözködést sok helyváltoztatást ígér ez a hét...

Ha régóta halogatjuk most érdemes lakberendezési tárgyakat vásárolni, régiség piacot felkeresni igazi kincseket találhatunk.
A magánélet hete lesz ez, igazi nyári élményeket hozva.
Mindenkinek szép hetet kívánok szeretettel.
JÓStudio.
Mayer Gabi.
http://josol.hu/

1 komment
2017. május 31. 08:22 - JÓStudio

Az e hétre /17.máj.29-jún 2-g/ húzott jóskártyák

joskartya.jpg

Sorrendben:
Beteljesült szerelem, Szerencse, Kellemes levél.

Szerelemre, új kialakítására, régi felújítására utal a kártya és ezzel kapcsolatos sikerre, szerencsére. Ez a hét a szerelemben jót hoz... még akkor is! ha egy kis titok lengi körül a dolgot.. Lehet, hogy egy régebbi kapcsolat kap új esélyt most, vagy egy régi kedves jelenik meg újból az életünkben. De új szerelmi kapcsolatok is szövődnek a héten, ha van lehetőség ismerkedni ki kell használni, lehet hogy életünk nagy szerelme lesz belőle..

reaz4hk51fvo8.gif

Pénzügyekre szintén jó hatás ez, stabilizálni lehet, esetleg új eredeti ötletek által az anyagiakat. Ebbe talán még egy kis óvatos spekuláció is belefér. Vizsgákra jó idő ez főként, ha művészettel kapcsolatos. Jó hír közeleghet, ami érzelmileg felemel, használjuk ki ezt a nyár első napjaiban.. Mindenkinek szép hetet kívánok, szeretettel.
JÓStudio.
Mayer Gabi.
http://josol.hu/

Szólj hozzá!
2017. május 09. 01:36 - JÓStudio

A hétre / 17. máj 8-12-g / húzott jóskártyák sorrendben.

Változás, Utazás, Nagy szerencse..

18301032_829220410561196_7435316233748842519_n.jpg

Az élet áramlását jelzi az első lap, mutatja valami meg fog változni, illetve megváltoztatható. Régóta esedékes változás várható munkával, utazással, esetleg költözködéssel. Dolgaink mozgásba lendülnek és ez annál könnyebben megy, minél szabadabbak, nyitottabbak, rugalmasabbak vagyunk.

Itt az ideje megtervezni a nyári nyaralást. Lehet hogy valaki útban van hozzánk, és ez szerencsét hozhat számunkra. Nem lehetetlen az sem, hogy eltávozik valaki életünkből és ez is szerencsés fordulat lesz végül. Külföldi ügyek kimondottan jó csillagzat alatt állnak,...Ez munkára is értendő...

reaz4hk51fvo8.gif

Végül Fortuna kártyája jelzi kedvező fordulatot vehet életünk, ami tartósan is megmaradhat. A túlzásoktól azért ódzkodjunk most, az hullik ölünkbe, amiért már eddig tettünk is..Szerelmi álmok beteljesedése sem kizárt.

Gyermek fogamzására jó idő ez.

Várok mindenkit aki szeretné megtudni kapcsolata hogy alakul, hogy éreznek iránta, hűségesek-e hozzá. Ha eljössz megtudod.
Mindenkinek szép hetet kívánok szeretettel.

JÓStudio.
Mayer Gabi.

Honlapom:
http://josol.hu/

 

Szólj hozzá!
2017. május 09. 01:36 - JÓStudio

Mayer Gaby jósnő bemutatkozás

Bizonyosság a bizonytalanság helyett. Jóslás

Mayer Gabi vagyok. 25 éves gyakorlattal, tapasztalatommal várok mindenkit, aki szeretné megtudni mi várható szerelem, pénz, szerencse, karrier, egészség terén. Asztrológiai kiváló minősítésű oklevelemet a Bakai Ervin Asztrológiai Intézetben szereztem 4 éves tanulással.

Magyar és tarot kártyavetéssel, illetve horoszkóp számítással, elemzéssel, szellem és energiagyógyászattal, lelki tanácsadással foglalkozom. Nem csak lelki, de testi problémáit, ízületi fájdalmait is képes vagyok kezelni, akár már egy alkalmas kezeléssel, évek óta tartó fájdalom eseténél is. Számtalan hozzám fordulónak tudtam már segíteni. Rengeteg pozitív visszajelzések erősítenek utamon. Őszintén elfogadott, megértett, folyamatosan mai napig fejlesztett tudásomat, a segítség szolgálatába állítottam. Amennyiben gyötrelmek és kételyek kísérik, ha szeretne tisztábban látni, érezni, tudni és elfogadni, akár gyógyulni, keressen bizalommal.

kartya2.jpg

Személyes találkozás nélkül nem lehet hitelesen jósolni kártyából. Ilyenkor a jelenlét nagyon fontos, impulzust ad a kártyák jelentéséhez, kiegészíti azt. Egyszerre 4 különböző kártyából jósolok, mindezt azért, hogy kiszűrjem a nem hiteles információkat. Mindent meg tudhatunk, a kártya szeret segíteni csak jól kell használni, kezelni.... Tehát mások érzelmeire, terveire is rákérdezhetünk, a választ megkapjuk. Nagyon fontos tudni mi miért történik velünk, mert ez a megoldáshoz is vezethet minket. Munkával, szerelemmel, pénzzel, egészséggel kapcsolatos kérdésekre válaszolok időpont meghatározással mindenkinek, aki ellátogat hozzám..

reaz4hk51fvo8.gif

A horoszkóp készítéséhez pontos születési idő és hely  kell . Ez nagyon fontos, mert használható, hiteles jövőt mutató horoszkóp csak így készíthető.. A Baktay Ervin iskolában végeztem, okleveles asztrológus vagyok immár több mint húsz éve.. A személyes horoszkópunk elárulja, hol tartunk létezésünkben, milyen utat jártunk be eddig, és mit vállaltunk ebben az életünkben. Milyen lehetőségeink vannak az élet összes területén. Ennek tudatában könnyebbé válik saját magunk megismerése, és döntéseinket is segíti ez a tudás. Sok kérdésre van válasz, miért találkoztunk valakivel, miért nem szeret, miért ilyen vagy olyan a pénzügyi helyzetünk, hogy alakul a következő évünk, Illik e hozzánk valaki, szeretni fog-e? stb. Mindenki választ  kap kérdéseire, ha hozzám ellátogat.

o6onv6ihm5zws.gif

Energiagyógyászat:

Az univerzumban minden energiából áll. Az energia gyógyászatban a gyógyító energia átadásával a finom anyagi síkon javítja ki azokat az elváltozásokat amik betegséget okoznak..Kercselics Imre  szellemgyógyász,energia gyógyító volt a mesterem, 10 éve használom ezt a tudást emberek gyógyítására. Az eredmény sok esetben szinte azonnal érezhető.. Ez a jövő gyógymódja. Mindenkinek ajánlom aki fájdalom nélkül akar gyógyulni és tartósan.

onulwkzy3fvw.gif

 

Honlapomon és facebook oldalamon rendszeresen új információkat láthattok kártyavetésről és asztrológiáról is.

Minőségi jóslást ilyen olcsón mint nálam sehol nem talál.

Mayer Gabi/JÓStudio
0670 249 28 91

http://josol.hu/

 

Szólj hozzá!
Heti jóskártyák
süti beállítások módosítása